Leie forskerleiligheten Henri Pape

Galleri Henri Pape

Foto: Kirstin B. Skjelstad

 

 

Forskerleiligheten ligger i 3, rue Henri Pape, 75013 Paris,  3e etg. Droite.

Beliggenhet og fasiliteter

Leiligheten ligger i en rolig liten gate med lave hus foran og utsikt mot Eglise Sainte-Anne, med ettermiddagssol på oppholdssiden og morgensol på kjøkkensiden.

Det er posthus og internetcafé like ved, og kinoer på place d’Italie og avenue des Gobelins.

“Landsbyen” La Butte Aux Cailles med mange kaféer og restauranter ligger noen gater bortenfor, og 3 metrostasjoner eller 15-20 minutters gange unna ligger Mouffetardstrøket med sine markedsboder og restauranter og levende gatemusikk lørdag og søndag. Bibliothèque Nationale ligger også i gangavstand, ca.15-20 min.

Antall rom

Leiligheten på 37 m2 består av en liten gang med en bod til klær/kofferter/støvsuger, etc. Til venstre er det 2 omtrent like store rom på 13m2. Begge har store franske vinduer, er lyse og har utsikt over lave hus og ingen gjenboere.

Hvert rom er innredet med dobbel sovesofa, arbeidsplass og småbord på hjul. Til høyre i gangen er badet der det er dusj, vask og WC.

Kjøkkenet er lite, men fullt utstyrt med gass kokeplater og stekovn, microbølgeovn, vifte, liten vaskemaskin, alt av kopper og kar, lite bord.

Det er sengetøy til 4 personer med trekk og håndklær i leiligheten. 

Husleie

Kr. 600,- pr. døgn for leiligheten. Faktura vil bli tilsendt etter oppholdet, vennligst oppgi ønsket faktura-adresse.

Avbestillinger senere enn 1 måned før ankomst vil bli fakturert med 2 netters husleie.

Korttidsleie

Vanligvis ca. 1-8 uker.

Reservasjon

Send en e-mail til skjelsta@msh-paris.fr og oppgi ønsket tidsrom.

Mobil Kirstin B. Skjelstad: +33 (0) 6 23 75 13 81.

Praktisk informasjon

Adkomst

Fra flyplassen Charles De Gaulle, ta RER til Châtelet, skift til metro linje 7, retning Villejuif/Mairie d’Issy, gå av på Tolbiac. Herfra 3 min. å gå. Eller ta RER B til Luxembourg, så buss 27 til Place d’Italie, gå 10 min. Taxi fast pris 55eur. 

Fra Orly ta buss eller RER B til Denfert Rochereau, metro linje 6, retning Nation, til Place d’Italie og gå 10 min., eller Tram (trikk) til Villejuif og metro linje 7 til Tolbiac. Taxi fast pris 30eur. 

Telefon og oppsett for data

Telefonnummeret til leiligheten er: 0033 (0)153629811, og har en åpen linje inn. Kjøp “télécarte” på en Bar Tabac eller i France Télécom-butikker for å kunne ringe ut.

Det er lagt inn WIFI-trådløst internett. Du kan også bruke ledning. Beskrivelse for Mac og PC finnes i perm på stedet. For teknisk hjelp fra Orange er nummeret 3901, oppgi fasttelefonnummeret, adressen og referanseperson Kirstin Skjelstad, mobil 0623751381.

Nov.2017.  INTERNET: LIVEBOX –C7AE    Passord: CD1D3296AD76D5C52EDA7D124F (står bakpå livebox’en).

Printer er også i leiligheten. Papir kan kjøpes på Monoprix eller på Office Depot.

Rengjøring

Kan avtales med la concierge, Madame Desavis, i første etg., dersom man ønsker rengjøring mens man bor i leiligheten.

Før avreise legges sengetøy og håndklær ved maskinen på kjøkkenet, tomflasker, tom emballasje, søppel, papir og aviser fjernes, kjøleskapet rengjøres, og 30 EUR for 1 person, 15 EUR pr. gjest i tillegg, legges igjen til rengjøring, sengetøyvask og nøkkelservice.

Det er støvsuger og strykejern i boden. Gi beskjed til Senteret om mangler, skader, e.l.

Det bes om at ingen røyker i leiligheten av hensyn til allergikere.

Nøkler

Ring Mme Desavis for å melde om ankomst et par dager før. Hun vil være til stede for å utlevere nøkkel.Tlf. +33 (0) 1 45 88 12 39, mobil +33 (0 )6 83 48 41 55.

Carte d’accueil FMSH

Dersom dere trenger et Carte d’accueil FMSH for enklere å komme inn på biblioteker/arkiver/museer/utstillinger etc., eller for å få biblioteksarbeidsplass på FMSH, kan dere ta med 1 passbilde og avtale møte på Senteret. Kontakt skjelsta@msh-paris.fr

Eiers navn

Denis Bérujeau. Leiligheten er leid og administreres av Senteret.

Praktiske spørsmål?

Ta kontakt med Senteret. Det ligger også en perm med flere opplysninger i leiligheten.

Publisert 19. des. 2017 15:30 - Sist endret 16. mars 2018 17:06