print logo

Forskerleiligheten i 3, rue Henri Pape, 13e

rev.04.06.2016

Eiers navn:

Denis Bérujeau. Leiligheten er leid og administreres av Senteret.

Boligens adresse:      

3 rue HENRI PAPE, 75013 PARIS,  3e etg. Droite.

NY CODE fra 15.10.2015 - 2706

(nøkkel med magnetåpner ute+dør til søppel + dør til leilighet+postkasse utleveres av vaktmester). Dersom det ønskes omadressering av post, bruk: eget navn, c/o NORGE (som står på postkassen og ringeklokken), og adresse som over.

Telefon/EDB:

+33 (0) 1 53 62 98 11, åpen linje inn. Kjøp “télécarte” på en Bar Tabac eller i France Télécom-butikker for å kunne ringe ut. Det er lagt inn WIFI, trådløst internet, eller bruk ledning. Beskrivelse for Mac og PC finnes i perm på stedet. Printer er også i leiligheten. Papir kan kjøpes på Monoprix.

Sjekk at deres PC/Mac ikke er sperret for nye printere og nettverk før avreise fra Norge.

Adkomst:

Fra flyplassen Charles De Gaulle, ta RER til Châtelet, skift til metro linje 7, retning Villejuif/Mairie d’Issy, gå av på Tolbiac. Herfra 3 min. å gå, eller til Luxembourg, så buss 27 til Place d’Italie, gå 10 min. Taxi fast pris 55eur. Tilbake fungerer Bluvan Shuttle bra, ca. 27eur. Bestill på nett eller telefon et par dager før avreise: Airportshuttle.fr. Beregn ca. 2,5 time før flyavgang, Tlf. 0130111300.

Fra Orly ta buss eller RER til Denfert Rochereau, metro linje 6 retning Nation til Place d’Italie og gå 10 min., eller Tram (trikk) til Villejuif og metro linje 7 til Tolbiac. Taxi fast pris 30eur. 

Beliggenhet/fasiliteter:

Leiligheten ligger i en rolig liten gate med lave hus foran og utsikt mot Eglise Sainte-Anne, med ettermiddagssol på oppholdssiden og morgensol på kjøkkensiden. Det er posthus og internetcafé like ved, og kinoer på place d’Italie og avenue des Gobelins. “Landsbyen” La Butte aux cailles med mange kaféer og restauranter ligger noen gater bortenfor, og 3 metrostasjoner eller 15-20 minutters gange unna ligger Mouffetardstrøket med sine markedsboder og restauranter og levende gatemusikk lørdag og søndag. Bibliothèque Nationale ligger også i gangavstand, ca.15-20 min.

Antall rom:

Leiligheten på 37 m2 består av en liten gang med en bod til klær/kofferter/støvsuger, etc. Til venstre er det 2 omtrent like store rom på 13m2. Begge har store franske vinduer, er lyse og har utsikt over lave hus og ingen gjenboere. Hvert rom er innredet med dobbel sovesofa, arbeidsplass og småbord på hjul. Til høyre i gangen er badet der det er dusj, vask og WC. Kjøkkenet er lite, men fullt utstyrt med gass kokeplater og stekovn, microbølgeovn, vifte, liten vaskemaskin, alt av kopper og kar, lite bord. Det er sengetøy med trekk og håndklær i leiligheten. Det er internet og printer til disposisjon.

Husleie:

Kr. 600,- pr. døgn for leiligheten. Faktura vil bli tilsendt etter oppholdet, vennligst oppgi ønsket faktura-adresse. Avbestillinger senere enn 1 måned før ankomst vil bli fakturert med 2 netters husleie.

Rengjøring:

Kan avtales med la concierge, Madame Desavis, i første etg., dersom man ønsker rengjøring mens man bor i leiligheten.

Før avreise legges sengetøy og håndklær ved maskinen på kjøkkenet, tomflasker, tom emballasje, søppel, papir og aviser fjernes, kjøleskapet rengjøres, og 30 EUR for 1 person, 15 EUR pr. gjest i tillegg, legges igjen til rengjøring, sengetøyvask og nøkkelservice.

Det er støvsuger og strykejern i boden. Gi beskjed til Senteret om mangler, skader, e.l.

Det bes om at ingen røyker i leiligheten av hensyn til allergikere.

Nøkler:

Ring Mme Desavis for å melde om ankomst et par dager før. Hun vil være til stede for å utlevere nøkkel.Tlf. +33 (0) 1 45 88 12 39, mobil +33 (0 )6 83 48 41 55. Ved avreise legges nøkkelen i konvolutt i hennes postkasse.

Praktiske spørsmål:

Rettes til Senteret. Det ligger perm med flere opplysninger i leiligheten.

Reservasjon:

Send en e-mail til skjelsta@msh-paris.fr og oppgi ønsket tidsrom.

Mobil Kirstin B. Skjelstad: +33 (0) 6 23 75 13 81.

Korttidsleie:

Vanligvis ca. 1-8 uker.

Carte d’accueil FMSH:

Dersom dere trenger et Carte d’accueil FMSH for enklere å komme inn på biblioteker/arkiver/museer/utstillinger etc., eller for å få biblioteksarbeidsplass på FMSH, kan dere ta med 2 passbilder og avtale møte på Senteret. Kontakt skjelsta@msh-paris.fr

Bilder fra leiligheten:

Galleri Henri Pape
Publisert 13. mai 2015 13:30 - Sist endret 18. juli 2016 10:29